Αλλαγές συντελεστών Φ.Π.Α. από 1/6/2016

Σας ενημερώνουμε ότι θα τεθούν σε ισχύ τροποποιήσεις διατάξεων Κώδικα ΦΠΑ και διατάξεις τελών και έμμεσων φόρων από 1η Ιουνίου 2016.

Συγκεκριμένα:

 - Αυξάνεται ο κανονικός συντελεστής Φ.Π.Α. από το 23% στο 24%

 - Αυξάνεται ο κανονικός συντελεστής Φ.Π.Α. από το 16% στο 17% στα νησιά που συνεχίζουν να υπάγονται σε μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α.

 - Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά Σύρο, Θάσο, Άνδρο, Τήνο, Κάρπαθο, Μήλο, Σκύρο, Αλόννησο, Κέα, Αντίπαρο και Σίφνο και ισχύουν οι συντελεστές 6%, 13% και 24% που ισχύουν στην υπόλοιπη χώρα.

Για την αυτόματη αλλαγή των συντελεστών Φ.Π.Α. στα αγαθά και τις υπηρεσίες, η ALTEC SOFTWARE προσάρμοσε στην εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» την εργασία «Αλλαγή συντελεστών ΦΠΑ», ενώ παράλληλα, ετοίμασε ειδικά εργαλεία αλλαγής συντελεστών Φ.Π.Α. για τις εφαρμογές «ATLANTIS E.R.P.» & «ATLANTIS Entry E.R.P.».

Εντός της εβδομάδας, όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, θα μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» μέσω της διαδικασίας του Live Update και να κατεβάσετε τα ειδικά εργαλεία των εφαρμογών «ATLANTIS E.R.P.» & «ATLANTIS Entry E.R.P.».

Οι αλλαγές στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια η ανάγκη για νέες εκδόσεις, θα είναι συνεχείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, σκόπιμο είναι να φροντίσετε για τη συνεχή κάλυψη των εφαρμογών σας με Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης Συντήρησης ώστε να είναι πάντοτε συγχρονισμένες με τις τελευταίες εκδόσεις που θα κυκλοφορούν από την Altec Software.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Μοναδικές Προσφορές

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Ομονοίας 26-28 (Στοά Νότη 6ος Όροφος)

τ.κ. 65302 Καβάλα

Τηλ. 2510 600 096

Fax. 2510 600 096

eMail: sales@algo.gr

www.algo.gr